1515
Annons
SaveLend utökar sitt samarbete med Maiden General Försäkrings AB till den finska marknaden

SaveLend Group AB (publ) (“SaveLend” eller “Bolaget”) har, via dotterbolaget Billecta AB (“Billecta”), utökat sitt samarbete med försäkringsbolaget Maiden General Försäkrings AB (“Maiden”) till Finland. Bolagets faktureringsplattform har i samband med detta anpassats och tillgängliggjorts för att hantera betalningar på den finska marknaden, där de första fakturorna redan har hanterats. Det utökade samarbetet förväntas generera mer än 1,5 miljoner kronor i omsättning totalt för Sverige och Finland under 2022.

SaveLend har sedan augusti 2020, via faktureringsplattformen Billecta, ett framgångsrikt samarbete med försäkringsbolaget Maiden. Maiden erbjuder försäkringar inom bland annat krediter, bostad, livsstil samt fordon och använder Billecta som helhetsleverantör för fakturerings- och autogiroflödet i Sverige. På en månatlig basis innebär detta i dagsläget en hantering av 10 000-15 000 transaktioner på faktureringsplattformen. 

Maiden har nu valt att utöka samarbetet till att använda faktureringsplattformen även på den finska marknaden för hantering av betalningar, distribution via post, epost, finvoice samt påminnelsehantering. Det utökade samarbetet, där både den svenska och finska marknaden ingår, förväntas generera mer än 1,5 miljoner kronor i omsättning till Bolaget år 2022.

För SaveLend, som nyligen påbörjat sin expansion i Finland, innebär det utökade samarbetet ytterligare ett viktigt steg in på den, för Bolaget, prioriterade marknaden. 

“Det är alltid glädjande när en nöjd kund väljer att utöka samarbetet med oss. Att vi denna gång också fick chans att visa prov på plattformens skalbarhet och göra ett snabbt inträde på en prioriterad marknad är förstås en ordentlig bonus”, säger Rickard Hessner försäljningsansvarig på Billecta.

"Samarbetet med Billecta förenklar vår dagliga hantering av kundfakturor och ger oss utrymme att fokusera på det vi är bäst på. Partnerskapet är dessutom uppskattat av våra kunder. Att inkludera Finland var därför ett naturligt steg och vi är redan nöjda med det beslutet", säger Daniel Deckers, verkställande direktör på Maiden General Försäkrings AB.

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera