1515
Annons
Månadsrapport för december 2021

SOZAP lämnar härmed en statusuppdatering kring bolagets arbete med befintliga och nya speltitlar samt utveckling av nyckeltal under december månad.

Under december månad färdigställdes den uppdatering av ARMED HEIST som bolaget kommunicerat tidigare. Arbetet omfattade en versionsuppdatering av den underliggande spelmotorn från Unity som minskar filstorleken och prestandakraven och därmed gör spelet tillgängligt för fler. Denna nya version av ARMED HEIST lanserades i början av januari.

”Den förra uppdateringen i november har resulterat i en 20-procentig ökning av konverteringen av den organiska trafiken till ARMED HEIST från App Store och Google Play. Med den senaste lanseringen i veckan har vi uppdaterat den underliggande spelmotorn i ARMED HEIST som med Unity CDN, Cloud content delivery, möjliggör fortsatta optimeringar som förväntas ytterligare förbättra konverteringsgraden.” Rade Prokopovic, VD.

Genomsnittligt antal månatliga användare (MAU) uppgick till 773 tusen, en ökning med 2 procent mot föregående månad och en förväntad minskning med 17 procent jämfört med samma period föregående år.

Genomsnittligt antal dagliga användare (DAU) uppgick till 60 tusen, en ökning med 18 procent mot föregående månad och en minskning med 22 procent jämfört med samma period föregående år.

Genomsnittlig intäkt per daglig aktiv användare (ARPDAU) uppgick till 0,082 USD, en ökning med 10 procent mot föregående månad och en ökning med 13 procent mot föregående år.

”Ökad MAU och antalet dagligt aktiva spelare är resultatet av novemberuppdateringen av ARMED HEIST, i kombination med att bolaget under december aktiverat sedan tidigare kommunicerade user acquisition-kampanjer. Resultatet från pågående kampanjer indikerar att vi närmar oss skalbara nyckeltal och vår ambition är att utöka vår user acquisition stegvis under det första kvartalet 2022.” Rade Prokopovic, VD.

ARMED HEIST
Bolaget fortsätter arbetet med att minska filstorleken och prestandakraven samt färdigställa och lansera det sedan tidigare kommunicerade flerspelarläget PvP (player vs player).

LEGENDS OF LIBRA
Bolaget fortsätter arbeta aktivt med att utveckla och utvärdera spelet med målsättning att lansera spelet globalt under första kvartalet 2022.

SPELLS AND LOOT
Spells and Loot inledde sin globala mjuklansering i december och bolaget fortsätter arbeta aktivt med att utveckla och utvärdera spelet.

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera