1515
Annons
Terry Powell ansluter till Permascand som försäljningschef för Nordamerika

Permascands säljteam är entusiastiska över att kunna välkomna Terry Powell till bolaget och affärssegmentet Industrial Solutions. Han kommer att fokusera på bolagets expansion på kloralkalimarknaden och kommer att bli en bra förstärkning i Permascands tillväxtstrategi i Nordamerika.

Terry Powell är kemiingenjör och innan han började på Permascand arbetade han på Verantis Corporation, ett ingenjörsföretag som specialiserar sig på luftföroreningskontroll. Han började som applikationsingenjör innan han tog på sig alltmer ansvarsfulla roller, såsom teknisk försäljningsdirektör och senast som direktör inom applikationsteknik. Han beskriver sina senaste roller som kundinriktade och säljprocessfokuserade.

”Jag är väldigt nöjd över att ha börjat på Permascand! Jag ser fram emot att bidra till hållbarhet genom att öka användningen av innovativa lösningar på industrimarknaden. Överlägsen effektivitet är av stort värde i all produktion och för att hjälpa till att minska vårt koldioxidavtryck”, säger Terry Powell.

Permascand på LinkedIn (www.linkedin.com/company/permascand).

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera