B3 Consulting Group AB (publ): B3 tilldelas nytt ramavtal med Jordbruksverket

B3 Consulting Group har, som av fem leverantörer, fått förtroendet som ny ramavtalsleverantör till Jordbruksverket. Ramavtalet innefattar IT-konsulttjänster inom systemutveckling och systemförvaltning och gäller initialt under två år.

- Myndigheter är en viktig kundgrupp för oss på B3 och vi gläder oss åt möjligheten till ett nytt samarbete med Jordbruksverket, en viktig expertmyndighet i Sverige. B3 har under de senaste åren investerat i att stärka den lokala närvaron och har idag med specialistbolaget B3 Reach, stark förankring med vassa systemutvecklare i Jönköping där Jordbruksverket har sitt huvudkontor, säger Sven Uthorn, VD och Koncernchef på B3 Consulting Group.

- Jordbruksverket är en mycket viktig kund i regionen och det är verkligen kul att ytterligare kunna stärka B3s närvaro i Jönköping. Detta ger oss också möjlighet att växa ytterligare här i Jönköping med passionerade konsulter och vi räknar med att rekrytera flertalet nya medarbetare inom flera olika roller framöver, säger Yoppe Berglund, tf VD på B3 Reach. 

Ramavtalet innefattar konsulttjänster i olika steg inom ledning och styrning, systemutveckling, verksamhetsutveckling, integration och förvaltning av system hos Jordbruksverket. Jordbruksverkets bedömning är att antal konsulttimmar kommer att vara ca 100 000 timmar per år under hela ramavtalsperioden, varav den största delen förväntas innefatta programmering.

Ramavtalet träder i kraft när överprövningstiden löpt ut och båda parter har undertecknat ramavtalet. Avtalsspärr löper till och med 2020-11-30. Avtal kommer därefter att tecknas tidigast 2020-12-01. Beräknad avtalsstart är 2021-03-01 varefter ramavtalet gäller i två år. Jordbruksverket har därefter möjlighet att förlänga ramavtalet i två år med ett år i taget, alternativt två år direkt.

För mer information, kontakta gärna Sven Uthorn, VD och Koncernchef på B3 Consulting Group, telefon 070-899 36 70.

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?