1515
Annons
Ngenic AB (publ) och Sala-Heby Energi AB utökar samarbetet

Ngenic AB och Sala-Heby Energi har idag träffat en överenskommelse om vidareutveckling av samarbetet till att leverera digitala energitjänster till Sala-Heby Energis kunder.

- Sala-Heby Energi är kund sedan många år tillbaka och vi har också ett pågående projekt med elnätsoptimering. SHEAB är ett progressivt energibolag som tidigt varit ute med effekttariffer. Därför känns det extra roligt att vi får förtroendet att även utveckla kundapplikationerna tillsammans, säger Björn Berg vd Ngenic.

Med avtalet kommer ett projekt inledas för att tillsammans utöka befintligt erbjudande med tjänster i form av Ngenic Tune och Track också kunna erbjuda information och optimering av kundernas totala energiförbrukning och distributionskostnader i form av elnäts- och fjärrvärmetariffer. Utöver värmestyrning kommer utveckling av styrning för laddboxar och optimering mot solenergiproduktion.

- Med de senaste tidens fokus på energikostnader så blir det ännu viktigare att vi som energileverantör kan hjälpa kunderna att göra rätt. Ngenic har varit en pålitlig och innovativ partner till oss och då är det naturligt att vi nu tar nästa steg tillsammans, säger Håkan Carefall vd Sala-Heby Energi AB.

Samarbetet är ett steg på vägen mot att kunna erbjuda en helhetslösning för energibolag och slutkunder, både för fjärrvärme och el. Allt för att kunna möta behoven hos dagens och morgondagens energikunder och samtidigt skapa flexibilitet i näten. Något som alla tjänar på i längden, kunderna som sparar energi och pengar, energidistributionen som effektiviseras, och miljön genom att undvika dyra timmar med kraft som ofta inte är fossilfri.

Bildmaterial
https://ngenic.se/foretag/press/

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera