1515
Annons
AppSpotr AB: Appspotr sponsrar HR-podd om internkommunikation

Appspotr sponsrar det första avsnittet av den nya podcasten HR-nytt. Tema för avsnittet är internkommunikation och gäst är psykologen Anders Rydell.

Appspotr har ett kommersiellt samarbete med den stora svenska HR-sajten HR-nytt, som i dag släpper första avsnittet av sin nya podcast, där Appspotr står som sponsor. I avsnittet avhandlas vikten av bra internkommunikation tillsammans med psykologen, föreläsaren, författaren och organisationskonsulten Anders Rydell.

- Anders stora kall i yrkeslivet är att minimera onödigt krångel på arbetsplatsen. Inte helt olikt våra appar, så ett samarbete föll sig naturligt för båda parter, säger Patric Bottne, VD på Appspotr.

- De appkoncept vi erbjuder inom området är fantastiska verktyg för att vässa internkommunikationen på vilket företag som helst. Genom att placera dem i en relevant och genuint intressant kontext för alla som jobbar med HR i Sverige hoppas vi att de ska få den uppmärksamhet de förtjänar, fortsätter Bottne.

Anders Rydell lyfter just en fungerande informationsinfrastruktur som en av de viktigaste faktorerna för en fungerande internkommunikation.

- Allt som kan få väck bök och bröte på arbetsplatsen är bra, inte minst en tydlig internkommunikation. Där har produkter som Appspotr en viktig funktion att fylla, säger Anders Rydell

Du kan lyssna på avsnittet i dess helhet där poddar finns, till exempel på Spotify: spoti.fi/3IC5Cdi

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera