1515
David Logg utsedd till vice VD i Bublar Groups dotterbolag Vobling

David Logg har utsetts till vice VD i Bublar Groups dotterbolag Vobling. Han kommer närmast från en roll som Senior Managing Partner på Gartner, för Gartner Retail och Manufacturing Nordic. David Logg tillträder sin nya tjänst idag den 14 september 2020.

- Jag är glad att välkomna David Logg till vår grupp. Med sin över 30-åriga erfarenhet av framgångsrika försäljningsstrategier, sitt kunnande inom kundfokuserad affärsutveckling, mjukvara och digitala lösningar får vi ett värdefullt bidrag för att leverera på vår strategi för skalbara lösningar, säger Maria Grimaldi, Koncernchef och VD, Bublar Group

- Jag är hedrad och ser mycket fram emot att börja på Bublar Group. Med min tidigare erfarenhet från mjukvaru- och konsultbranschen hoppas jag att jag kan bidra till att ytterligare skapa en framgångsrik skalbar Enterprise-verksamhet med fokus på kundens verksamhetskritiska prioriteringar. Det ska bli väldigt roligt att bidra till Bublars tillväxtresa, säger David Logg.

David Logg har mer än 30 års erfarenhet från olika ledande befattningar inom bland annat Gartner, Tieto, IBM, Connecta och Nordea. Han har haft en lång karriär på Gartner och bidrar med värdefulla erfarenheter från sina tidigare befattningar som försäljningschef och medgrundare av flera B2B-initiativ. David har en dokumenterad erfarenhet av att leda och inspirera medarbetare och team för att skapa resultat. Han har en gedigen kompetens från olika branscher, bland annat Telco, Manufacturing, Finance och Retail. David har haft flera olika positioner inom styrelser, affärsverksamhet, Digital, IT och försäljning och har drivit transformationer och utveckling av verksamheter som resulterat i starka kundvärden.

- David tar med sin erfarenhet av att utveckla försäljning och verksamheter för storföretag kring mjukvara och digitala lösningar till oss. Hans insikter kommer att vara värdefulla för ”time-to-market” för den pågående utvecklingen av produkter på vår ”Virtual Training Platform” och för att etablera nya partnerskap med globala aktörer på nya marknader. Jag är väldigt glad över att ha David ombord, säger Anders Ribbing, Head of Enterprise Bublar & VD Vobling.


För mer information kontakta:
Maria A Grimaldi, Koncernchef &VD, Bublar Group
Phone: +46 70 828 38 34, email: maria.grimaldi@bublar.com,

Anders Ribbing, Head of Enterprise, Bublar Group & VD Vobling
Phone: +46 70 936 88 68, e-mail: anders.ribbing@vobling.com

Bublar Group
Bublar Group AB (publ) är nordens ledande noterade XR-teknologibolag specialiserat inom Augmented Reality (AR) och Virtual Reality (VR). Företaget erbjuder XR-lösningar inom E-commerce, Entertainment, Training och Manufacturing. I företaget ingår dotterbolagen Vobling, Sayduck och Virtual Brains samt Goodbye Kansas som nyligen förvärvades. Goodbye Kansas skapar visuellt innehåll för de ledande aktörerna inom spel-, film/TV- och streamingindustrin och erbjuder tjänster inom bland annat VFX/animation, Digital Humans och Performance Capture. Bublar har huvudkontor i Stockholm och är noterat på Nasdaq First North Growth Market.

In essence, Bublar Group will change the game. We change how we Work, Shop, and Play.

Bolaget har G&W Fondkommission som Certified Adviser, Kungsgatan 3, Stockholm, Stockholm, email: ca@gwkapital.se, tel. 08-503 000 50.
 

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?