1515
Annons
Footway Group AB: Footway Group lanserar Racketnow.com

Footway Group har lanserat den helt nya racketsportbutiken Racketnow.com på 24 marknader i Europa.

Racketnow.com blir den nionde nischade onlinebutiken på Footway Groups skalbara multistore-plattform och kommer sälja produkter inom tennis, badminton, squash, bordtennis och padel. Racketnow.com kompletterar Footway Groups befintliga butik Belapadel.com som fokuserar på padelprodukter från Wilson i samarbete med Fernando "Bela" Belasteguín.
I enlighet med Footway Groups övergripande plattformsstrategi kommer Racketnow.com få ett unikt skyltfönster och nischat innehåll samtidigt som den delar backend-funktionalitet såsom kundsupport, lager och logistik med övriga butiker på plattformen. Som General Manager för Racketnow.com har Footway Group rekryterat Gustav Land. Gustav har tidigare både jobbat och tävlat inom tennis, och därigenom byggt upp omfattande kunskap om och nätverk i den professionella tennisvärlden.
"Vi märker hur racketsporter ökar i popularitet och med Racketnow.com kommer vi kunna erbjuda ett brett utbud av produkter till racketsportutövare i hela Europa. Lanseringen visar på styrkan i vår plattform, där all infrastruktur redan finns och vi enkelt kan rulla ut nya butiker inischer där vi ser potential", säger Daniel Mühlbach, VD för Footway Group.
"Ambitionen är att Racketnow.com ska bli förstahandsvalet för både nybörjare och proffs som söker racketar, kläder, skor och tillbehör inom alla de stora racketsporterna. Med en datadriven approach och fokus på relevant innehåll ser jag fram mot att utnyttja skalbarheten i Footway Groups plattform och växa Racketnow.com i Europa", säger Gustav Land, General Manager för Racketnow.com. 

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?