1515
Annons
Vestum utser Carl-Johan Callenholm till Head of Vestum International och ny medlem i koncernledningen samt öppnar kontor i Norge

VESTUM UTSER CARL-JOHAN CALLENHOLM TILL HEAD OF VESTUM INTERNATIONAL OCH NY MEDLEM I KONCERNLEDNINGEN SAMT ÖPPNAR KONTOR I NORGE

2022-02-04

Carl-Johan Callenholm har idag utsetts till Head of Vestum International och ny medlem i koncernledningen för Vestum AB (publ) ("Vestum"). Carl-Johan Callenholm har en bakgrund som grundare och VD för Lakers Group och har tidigare haft ledande befattningar på Xylem Inc. Carl-Johan Callenholm, som tillträder sin befattning omgående, kommer ansvara för Vestums expansion i form av etableringar utanför Sverige.

- Vi är mycket glada över att kunna utse Carl-Johan Callenholm till Head of Vestum International. Carl-Johan är i grund och botten en entreprenör med bred teknisk kunskap inom Vestums fokusområden och han har tagit Lakers Group, som Vestum förvärvade i oktober 2021, till en omsättning om 1,2 miljarder SEK fördelat på 25 specialistbolag representerade i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannien och Tyskland. Carl-Johans långa erfarenhet av internationell expansion kommer bli en nyckel i Vestums fortsatta tillväxtresa och jag är säker på att Carl-Johan kommer tillföra betydande värde som medlem i Vestums koncernledning, säger Conny Ryk, Vestums VD.

- Jag ser mycket fram emot att få vara med och bidra till Vestums fortsatta internationella expansion. Jag upplever att många entreprenörer i vår bransch, såväl i som utanför Sverige, attraheras av Vestums affärsmodell och med den starka kultur som Conny Ryk med team skapat är jag övertygad om att vi kommer lyckas knyta an många fina specialistbolag till Vestum-familjen, säger Carl-Johan Callenholm.

Som ett led i den fortsatta expansionen utanför Sverige har Vestum - genom dotterbolaget Vestum Norway AS - under januari 2022 öppnat kontor i Oslo. Med anledning av etableringen har nyckelpersoner inom bl.a. M&A, finans och organisation rekryterats.

För ytterligare information kontakta:

Conny Ryk, VD Vestum AB (publ)

Tel: +46 70 775 53 10

E-mail: conny.ryk@vestum.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Vestum-pressmeddelande-20220204.pdf

Kort om Vestum

Vestum är en svensk förvärvsdriven koncern som förvärvar och utvecklar specialistbolag med exponering mot bygg och anläggning, ROT-sektorn samt infrastruktur. Vestum söker aktivt efter kvalitetsbolag med bevisade affärsmodeller, starka marknadspositioner och förutsägbara kassaflöden där Vestum har förutsättningar att vara med och bidra till fortsatt positiv utveckling.

För mer information, vänligen besök: www.vestum.se

Vestums aktie handlas under kortnamnet VESTUM på Nasdaq First North Growth Market och bolagets Certified Adviser är G&W Fondkommission: telefon: +46 (0)8 503 000 50, e-mail: ca@gwkapital.se.

Source: beQuoted
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera