Annons
Nexam Chemical har erhållit en order från en befintlig kund till ett värde av 8 miljoner kronor avseende NEXIMID®

Företaget beläget i USA har under en längre tid köpt Neximid® från Nexam. Nu har de lagt en större avropsorder för 2023. Neximid® kan användas för att tillverka polyimidharts, som bland annat är en komponent i temperaturtåliga kompositer. Kompositer innehållande NEXIMID® används i miljöer där omfattande påfrestningar och höga temperaturer ställer extrema krav på materialet. Applikationsområden är främst inom avancerat flyg, rymd och andra områden där kraven på materialen är de högsta tänkbara.

"Ordern visar på att detta område fortfarande är högaktuellt för oss. Detta område var grunden för Nexams teknologi och är fortfarande en viktig del. Det visar på den tekniska potential som finns i Nexam. Vi är en spelare i de allra mest avancerade material som finns inom polymerområdet. Företaget var en av Nexams första kunder. Detta är den största order vi hittills fått från dem. Att de fortfarande beställer och successivt har ökat volymen är mycket glädjande." säger Johan Arvidsson, VD i Nexam Chemical.

För mer information, kontakta:

Johan Arvidsson, VD, +46-708 97 44 39, johan.arvidsson@nexamchemical.com 

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera