Annons
Analyst Group: Aktieanalys på NOSIUM - Finansiell rörlighet ger möjligheter i ett turbulent klimat

NOSIUM AB (publ) (”NOSIUM” eller ”Bolaget”) har under inledningen av 2022 genomfört två förvärv och för årets första kvartal uppgick tillväxten till 30 %, vilket innebär att NOSIUM växt hela 18 kvartal i rad. Nuvarande marknadsklimat är turbulent och det kommer troligen bli tufft för många i närtid, samtidigt som det kan skapa intressanta förvärvsmöjligheter för de aktörer som har en god finansiell rörlighet och kontrollerade kassaflöden, likt NOSIUM. Med hänsyn till hur NOSIUM har inlett året, vart portföljbolagen står och den befintliga stridskassan, väljer vi att upprepa vårt värde per aktie om 2,4 kr i ett Base scenario.

Läs fullständig aktieanalys här


Om Analyst Group: Ett av Sveriges främsta analyshus med fokus på små och medelstora börsbolag.
Läs mer om Analyst Group

Det här ett pressmeddelande från Analyst Group angående publicering av aktieanalys på NOSIUM. Läsare kan anta att Analyst Group har mottagit ersättning för att framställa analysen. Uppdragsgivaren har inte haft någon möjlighet att påverka de delar där Analyst Group har haft åsikter om Bolaget, framtida värdering eller annat som skulle kunna tänkas utgöra en subjektiv bedömning. De delar som Bolaget har kunnat påverka är de delar som är rent faktamässiga och objektiva.

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera