1515
FDA informerar om ytterligare försening på grund av Covid-19

AroCell meddelar idag att den amerikanska livsmedels- och läkemedelsadministrationen (FDA) återigen har informerat om att effekterna av COVID-19-pandemin och omfördelningarna av personalen leder till ännu längre förseningar för granskning av ansökningar. FDA meddelade att förseningen förlängs med ytterligare 90 dagar och kommer att förlänga all granskning av ansökningar.

FDA:s Center for Devices and Radiological Health (CDRH) har aktivt arbetat med att svara på den nuvarande pandemin som orsakas av ett nytt coronavirus (SARS-CoV-2). De meddelar att på grund av den ihållande volymen av EUA-förfrågningar (Emergency Use Authorization) och den fortsatta betydelsen av testning som respons på pandemin, kan de ännu inte återuppta granskningen av ansökningarna.

AroCell kommer att få uppdateringar angående den förutsedda tidslinjen för resurserna på de icke-COVID relaterade aktiviteterna.

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?