1515
Bublar Group får ny order på 3D/AR från Alfa Lavals segment separatorer

Bublars Groups dotterbolag Vobling får ytterligare en order från Alfa Laval för att visualisera deras senaste separatorer för livsmedelssektorn. Applikationen bygger vidare på 3D/AR plattformen från den tidigare leveransen för biopharma. Visualiseringstekniken gör det möjligt att visa separatorns funktionalitet digitalt, via 3D/AR i fysiska eller digitala kundmöten.

Interaktiv och animerad 3D gör att produkter enkelt kan visas och demonstreras för kund. En separator är en högteknologiskt avancerad produkt som inte enkelt presenteras på bild eller tas med. Bublars unika applikation innebär att tekniskt avancerade, stora eller otympliga produkter som är svåra att flytta, kan presenteras på ett lika bra sätt som att få en demo av den riktiga produkten på plats. Det finns sedan flera möjligheter att bygga ut applikationen att omfatta flera steg i produktens livscykel.

- AR applikationen stödjer vår strategi för att marknadsföringen och delar av försäljningsprocessen ska kunna ske digitalt och att produkten enkelt kan visas på ett verklighetstroget sätt för kunden utan att ha den med sig. Vår målsättning att uppnå samma effekt som en verklig demo har infriats. Det gör att vi nu vill lägga till ytterligare produkter - som våra senaste separatorer för ölbryggning - till den lösning som Vobling erbjuder, säger Anette Nord Holfve, Market Communication Manager på Business Unit High Speed Separators, Alfa Laval.

Alfa Laval har ett världsledande sortiment av separatorer för olika användningsområden. Deras centrifugalseparatorer används av bryggerier över hela världen. Separatorerna används i processer för förfiltrering, separering av omoget öl, varmvörtseparering samt ölåtervinning och säkerställer minimal syreupptagning samt högsta hygienstandard. De ger en hög effektivitet vid ölsepareringen i kombination med energieffektiv drift.

- Vi är mycket glada för det fortsatta förtroendet från Alfa Laval. Det är ett kvitto för oss att vi ligger rätt med våra lösningar som bygger vidare på vår plattform för sälj- och marknadsföringsstöd. Avancerad 3D/AR ökar kundförståelsen i möten där inte den fysiska produkten enkelt kan tas med och vi upplever ett stort intresse för denna typ av lösningar, säger Anders Ribbing, Head of Bublar Enterprise och VD Vobling.

Bublars dotterbolag Vobling utvecklar AR/VR-lösningar inom bland annat utbildning, transport och industriella applikationer för företag som Saab, Electrolux, SJ, Vy, Kalmar (Cargotec Sweden) och Aritco. Vobling har djup kompetens inom området virtuella träningsprogram. Läs mer på www.vobling.com.

Alfa Lavals affärsenhet, Business Unit High Speed Separators säljer separatorer för ett stort antal tillämpningar inom livsmedel, biopharma, kemisk/tillverkning samt marina industrier: https://www.alfalaval.com/products/separation/centrifugal-separators/separators/

Alfa Lavals verksamhet baseras på världsledande positioner inom tre viktiga teknologier: värmeöverföring, separering och flödeshantering. Produkterna säljs i cirka 100 länder. Alfa Laval koncernen hade närmare 17 400 anställda och en omsättning på 46,5 miljarder SEK 2019.

För mer information kontakta:
Anders Ribbing, Head of Enterprise, Bublar Group & VD Vobling
Phone: +46 70 936 88 68, e-mail: anders.ribbing@vobling.com

Maria A. Grimaldi, Koncernchef & VD, Bublar Group
Phone: +46 70 828 38 34, email: maria.grimaldi@bublar.com,


Bublar Group 
Bublar Group AB (publ) är Nordens ledande noterade XR-teknologibolag specialiserat inom Augmented Reality (AR) och Virtual Reality (VR). Företaget erbjuder XR-lösningar inom E-commerce, Entertainment, Training och Manufacturing. I företaget ingår dotterbolagen Vobling, Sayduck och Virtual Brains samt Goodbye Kansas som nyligen förvärvades. Goodbye Kansas skapar visuellt innehåll för de ledande aktörerna inom spel-, film/TV- och streamingindustrin och erbjuder tjänster inom bland annat VFX/animation, Digital Humans och Performance Capture. Bublar har huvudkontor i Stockholm och är noterat på Nasdaq First North Growth Market.

In essence, Bublar Group will change the game. We change how we Work, Shop and Play.


G&W Fondkommission är bolagets Certified Adviser, Kungsgatan 3, Stockholm,
email: ca@gwkapital.se, tel. 08-503 000 50

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?