Annons
Stor adresserbar marknad för Luxbrights innovativa röntgenrör

Stockpicker ser närmare på Nasdaq First North-noterade bolaget Luxbright som erbjuder marknaden svensktillverkade röntgenrör med mikrofokus. Inom kort väntas bolaget även ta fram ytterligare en prototyp av kallkatodröret, med egen patenterad teknik, som på sikt kan bidra till nya applikationsområden för hela röntgenindustrin.

Den patenterade teknologi som Luxbright har tagit fram avser lösa en del av de problem som kännetecknat röntgenmarknaden under lång tid – låg bildupplösning, överflödig värme och begränsad mobilitet. Traditionella röntgenrör som används idag ger nämligen ifrån sig hög värme, vilket innebär att röntgenmaskinerna har behövt vara utrustade med kylanläggningar och som ett resultat är utrustningen stor och otymplig. Luxbright har valt att inrikta sig på två olika röntgenrör, mikrofokus och kallkatod, och med hjälp av dessa har man goda möjligheter att bidra till att lösa samtliga tre av de problem som beskrevs ovan.

Hela artikeln och övrigt material hittas på Stockpickers sajt via direktlänken:
https://stockpicker.se/home/analys/stor-adresserbar-marknad-for-luxbrights-innovativa-rontgenror

DISCLAIMER: Detta material har sammanställts av Stockpicker i informationssyfte och ska inte ses som rådgivning. Innehållet har grundats på information från allmänt tillgängliga källor vilka bedömts som tillförlitliga. Sakinnehållets riktighet och fullständighet liksom lämnade prognoser och rekommendationen kan således inte garanteras. Stockpicker lämnar inte i förväg ut slutsatser och eller omdömen i materialet. Åsikter som lämnats i materialet är analytikerns åsikter vid tillfället för upprättandet av materialet och dessa kan ändras. Det lämnas ingen försäkran om att framtida händelser kommer vara i enlighet med åsikter framförda i materialet.
Stockpicker frånsäger sig allt ansvar för direkt eller indirekt skada som kan grunda sig på detta material. Placeringar i finansiella instrument är förenade med ekonomisk risk. Att en placering historiskt haft en god värdeutveckling är ingen garanti för framtiden. Stockpicker frånsäger sig därmed allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av materialet.

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera