1515
Annons
Raybased: Randviken Fastigheter har idag meddelats att 255 652 174 aktier har sålts i enlighet med tidigare kommunicerad ägarspridning

Som tidigare meddelats har säljarna av fastighetsportföljen, enligt pressmeddelande från Randviken Fastigheter AB (publ) ("Randviken") den 29 april 2021, förbundit sig att sälja tio procent av de aktier som erhölls inom ramen för nyligen genomförd kvittningsemission i samband med det omvända förvärvet motsvarande 255 652 174 aktier. Detta med syfte att öka likviditeten i Randviken Fastigheters aktie ("Ägarspridningen").

Randviken har idag meddelats att 255 652 174 aktier motsvarande cirka 8,6 procent av det totala antalet utestående aktier i Randviken har sålts i enlighet med villkor för tidigare kommunicerad ägarspridning. Transaktionen genomfördes genom en så kallad blocktransaktion. Tillkommande ägare utgörs av såväl institutionella investerare som family offices samt ett antal privatpersoner, bland annat ICA-handlarnas Förbund Finans AB, IKC Fastighetsfond och Dragfast AB.

Det känns väldigt roligt att vi redan såhär pass tidigt in på vår resa får förtroende från ytterligare starka och långsiktiga investerare, säger Gustaf Segerborg, VD Randviken Fastigheter.

Arctic Securities har agerat mäklare för köpare och säljare i Ägarspridningen.

För ytterligare information kontakta:

Gustaf Segerborg, VD
Telefon: +46 702 76 88 89
gustaf.segerborg@randviken.se

Om Randviken Fastigheter

Randviken är ett fastighetsbolag med affärsidé att förvärva, förvalta och förädla fastigheter inom olika segment och geografiska lägen.

Utöver Randvikens primära fokus på stabila och långsiktiga kassaflöden från uthyrning av bostäder och lokaler är Bolagets ambition att arbeta aktivt med intelligent teknik för att uppnå mer hållbara och energieffektiva fastigheter. Bolagets aktie är listad på Nordic Growth Market (NGM). www.randviken.se

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?