1515
Annons
Aprendere Skolor presenterar på Stora Aktiedagen Stockholm den 2 december kl. 08:30

Friskolekoncernen Aprendere Skolor publicerade nyligen årsredovisningen för 2020–2021 samt delårsrapporten för Q1 2021. På Stora Aktiedagen kommer VD Lars Tunberg att presentera en nuläges- och framtidsanalys av Bolagets verksamhet med inslag från den ekonomiska redovisningen.

Den 2 december kl. 08:30 medverkar Aprendere Skolor på Aktiespararnas event Stora Aktiedagen Stockholm. Lars Tunberg kommer att presentera Aprendere Skolor och svara på frågor om bolaget.

Vi bjuder in dig som är journalist, analytiker och aktieägare att ta del av presentationen live på webben, via www.aktiespararna.se/tv/live. Evenemanget är öppet för alla och kräver inget medlemskap hos Aktiespararna. Ingen anmälan krävs för att följa evenemanget digitalt.

Passa på att ställa frågor till Lars Tunberg genom att skicka ett sms till
079-347 98 45 eller mejla till event@aktiespararna.se. Dina frågor kommer att förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen. Du kan skicka in dina frågor redan nu eller i samband med presentationen.

Information
När: 2 december kl. 08:30
Var: www.aktiespararna.se/tv/live

För mer information kontakta:
Lars Tunberg, VD
08 – 400 289 01
E-post: lars.tunberg@aprendere.se

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera