1515
RNB RETAIL AND BRANDS: RNB Retail and Brands AB (publ) emitterar SEK 85 000 000 hybridobligationer genom konvertering av skuld till innehavarna av bolagets seniora obligation

I enlighet med det beslut som fattades i det skriftliga förfarandet för vilket kallelse distribuerades den 26 februari 2021 har RNB Retail and Brands AB (publ) ("Emittenten") idag emitterat SEK 85 000 000 efterställda förlagsobligationer med evig löptid och rörlig ränta ("Hybridobligationer").

Hybridobligationerna emitterades till innehavarna av Emittentens seniora obligation med ISIN SE0010625830 ("Seniora Obligationen"), genom konvertering av skuld till innehavarna av den Seniora Obligationen.

Efter emissionen av Hybridobligationerna är det utestående nominella beloppet för den Seniora Obligationen totalt SEK 340 000 000.

Emissionen genomfördes som ett steg i att förbättra Emittentens balansräkning. För mer information om Hybridobligationerna, se villkoren (eng. Terms and Conditions) som publiceras på Emittentens webbplats.

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?