1515
Stockpicker: Better Collective – gör det mesta rätt just nu

Better Collective, verksamt inom iGaming och leadgenerering, har under den senaste tiden genomfört förvärv och aktiviteter som vi imponeras av. Samtidigt skalar bolaget upp på nya strategiska marknader. Med bakgrund av detta upprepar Stockpicker sin KÖP-rekommendation och riktkursen 160 kr.

1 oktober slutförde man förvärvet av Atemi Group till en kostnad om 44 Meuro. Några veckor senare fyllde man på tillgångsvalvet med mindre plattformar i Polen och Irland till en köpeskilling motsvarande 1 Meur. De senare nämnda i all ära men nog är det Atemi Group som sticker ut som extra intressant.

Bolaget uppges vara ett av de allra största som är specialiserade inom leadgenerering för iGaming via betalmedia (PPC) och sociala medier. Huvudfokus idag ligger på UK men Better Collective tror sig kunna växa affären till övriga marknader man är verksamma på. Just synergimöjligheterna tillsammans med det faktum att man minskar risken som hänger ihop med exempelvis Googles algoritmoptimeringar gör att förvärvet känns som strategiskt riktigt.

---

Detta är en förkortad version av analysen.

Fullständig analys kan läsas via direktlänken: https://www.stockpicker.se/home/better-collective-kopradet-kvarstar och på www.stockpicker.se

Analytiker;
Jacek Bielecki, Stockpicker

DISCLAIMER: Detta material har sammanställts av Stockpicker i informationssyfte och ska inte ses som rådgivning. Innehållet har grundats på information från allmänt tillgängliga källor vilka bedömts som tillförlitliga. Sakinnehållets riktighet och fullständighet liksom lämnade prognoser och rekommendationen kan således inte garanteras. Stockpicker lämnar inte i förväg ut slutsatser och eller omdömen i materialet. Åsikter som lämnats i materialet är analytikerns åsikter vid tillfället för upprättandet av materialet och dessa kan ändras. Det lämnas ingen försäkran om att framtida händelser kommer vara i enlighet med åsikter framförda i materialet.
Stockpicker frånsäger sig allt ansvar för direkt eller indirekt skada som kan grunda sig på detta material. Placeringar i finansiella instrument är förenade med ekonomisk risk. Att en placering historiskt haft en god värdeutveckling är ingen garanti för framtiden. Stockpicker frånsäger sig därmed allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av materialet.

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?