1515
Annons
Raybased: Randviken Fastigheter offentliggör tidplan för sammanläggning av aktier

Enligt beslut fattat vid extra bolagsstämma i Randviken Fastigheter AB (publ) ("Randviken Fastigheter" eller "Bolaget") den 4 juni 2021 ska bolagets aktier sammanläggas varigenom 100 aktier sammanläggs till 1 aktie. Avstämningsdag för sammanläggningen har fastställts till onsdagen den 14 juli 2021 och det nya antalet aktier kommer bokas ut i Euroclears system torsdagen den 15 juli 2021.

Sista dag för handel före sammanläggningen med nuvarande ISIN-kod infaller måndagen den 12 juli 2021 och första dag för handel efter sammanläggningen med den uppdaterade ISIN-koden infaller tisdagen den 13 juli 2021. Aktien kommer i samband med sammanläggningen att byta ISIN-kod till SE0016128169 men behålla kortnamnet RFAST. Antal aktier i Randviken Fastigheter kommer efter sammanläggningen att uppgå till 29 562 751.

För genomförandet av sammanläggningen har ett antal av Bolagets större ägare förbundit sig att till de aktieägare vars innehav inte är jämnt delbart med 100 vederlagsfritt tillskjuta det antal aktier som krävs för att innehavet skall bli jämnt delbart med 100. Tillskjutande av aktier kommer att ske genom Euroclear Sweden AB:s försorg utan att åtgärd behöver vidtas av Bolagets aktieägare.

Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 7 juli 2021 kl.14:05 CEST.

 

För ytterligare information kontakta:

Gustaf Segerborg, VD
Telefon: +46 702 76 88 89
gustaf.segerborg@randviken.se
 

Om Randviken Fastigheter

Randviken är ett fastighetsbolag med affärsidé att förvärva, förvalta och förädla fastigheter inom olika segment och geografiska lägen.

Utöver Randvikens primära fokus på stabila och långsiktiga kassaflöden från uthyrning av bostäder och lokaler är Bolagets ambition att arbeta aktivt med intelligent teknik för att uppnå mer hållbara och energieffektiva fastigheter. Bolagets aktie är listad på Nordic Growth Market (NGM). www.randviken.se

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?