1515
Annons
ITAB Shop Concept: Nya finansiella mål för ITAB presenteras i samband med årsbokslutet 2021

Som tidigare kommunicerats arbetar styrelsen tillsammans med koncernledningen för ITAB Shop Concept AB (publ) ("ITAB") med att formulera tydliga finansiella mål med fokus på tillväxt och lönsamhet. Avsikten är att presentera nya finansiella mål för ITAB i samband med årsbokslutet för 2021.

De nya finansiella målen för ITAB kommer att fastställas av styrelsen i samband med årsbokslutet och ingå i ITABs bokslutskommuniké för 2021 som offentliggörs den 8 februari 2022.

"ITAB är väl positionerat för nästa steg i genomförandet av vår strategi där vi de kommande åren avser etablera ITAB som detaljhandelns ledande lösningsleverantör. Vi bygger förmågor för effektivare och mer hållbar försäljning, inköp och produktion med ambition om ökad andel tjänster i våra kundlösningar. De senaste 18 månaderna har vi genomfört ett antal viktiga aktiviteter i omvandlingen av ITAB och är nu redo att ta nästa steg med tydliga finansiella mål som sätter fokus på hållbar tillväxt och ökad lönsamhet", säger Andréas Elgaard, VD & koncernchef för ITAB.

Telefonkonferens den 8 februari 2022 kl. 10:30 CET
I samband med offentliggörandet av ITABs bokslutskommuniké 2021 kommer Andréas Elgaard, VD & koncernchef, och Ulrika Bergmo Sköld, CFO, att hålla en telefonkonferens för att presentera såväl bokslutskommunikén 2021 som de nya finansiella målen samt besvara efterföljande frågor. En inbjudan till denna telefonkonferens kommer att skickas ut i en separat pressrelease i januari 2022.

Jönköping den 14 december 2021

ITAB Shop Concept AB (publ)

Informationen lämnades för offentliggörande den 14 december 2021 kl. 08:00 CET.

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?