1515
Annons
Raybased: Randviken Fastigheter rekryterar och förstärker ledningsgruppen

Randviken har rekryterat Jakob Paljak som Operativ chef/COO och Emil Jansbo som Finanschef/CFO. Båda har mångårig och bred erfarenhet från olika delar av fastighetsbranschen. Jakob och Emil kommer att påbörja sina anställningar under september 2021 och kommer att vara baserade på huvudkontoret i Stockholm.

Jakob Paljak är civilingenjör från Kungliga Tekniska Högskolan. Han har en gedigen erfarenhet av fastighetsförvaltning, utveckling, transaktioner och finansiering från den nordiska fastighetsmarknaden. Han kommer närmast från en tjänst som Sverigechef på brittiska Round Hill Capital där han fokuserat på fastighetsinvesteringar inom logistik, industri och bostäder. Tidigare arbetade Jakob på Unibail-Rodamco-Westfield som fastighetschef för en portfölj med handelsfastigheter samt med utvecklingsprojekt i tidiga skeden i samtliga nordiska länder.

Emil Jansbo har lång erfarenhet från finansiering, finansiell rapportering och transaktioner på den nordiska marknaden. Han kommer närmast från den internationella fastighetsfondförvaltaren Savills Investment Management där han under de senaste sex åren varit ekonomi- och finansansvarig för verksamheten i Norden. I denna roll var han delaktig i ett stort antal transaktioner och finansieringar av fastigheter inom logistik, kontor och handel. Dessförinnan arbetade Emil under flera år vid PwC, varav huvuddelen av tiden med inriktning mot corporate finance och transaktionsrådgivning. Emil är civilekonom med finansiell inriktning från Linköpings universitet.

I och med dessa rekryteringar kommer Randvikens ledningsgrupp att bestå av Gustaf Segerborg (VD), Anton Jansson (Transaktionschef), Cecilia Ekeblom (Ekonomichef), Emil Jansbo (Finanschef) och Jakob Paljak (Operativ chef).

Gustaf Segerborg, VD:

Randviken har högt uppsatta mål för tillväxt och skapande av aktieägarvärde. Jag är mycket nöjd och stolt över att vi på kort tid lyckats skapa en så pass stark och mångfacetterad företagsledning som kommer att hjälpa oss att uppfylla dessa mål. Jakob och Emil tillför stor kompetens och kommer att komplettera den befintliga organisationen mycket väl. Vi har med största sannolikhet en händelserik höst framför oss och det känns bra att redan nu ha ett stabilt team på plats.

För ytterligare information kontakta:

Gustaf Segerborg, VD
Telefon: +46 702 76 88 89
gustaf.segerborg@randviken.se

Om Randviken Fastigheter

Randviken är ett fastighetsbolag med affärsidé att förvärva, förvalta och förädla fastigheter inom olika segment och geografiska lägen.

Utöver Randvikens primära fokus på stabila och långsiktiga kassaflöden från uthyrning av bostäder och lokaler är Bolagets ambition att arbeta aktivt med intelligent teknik för att uppnå mer hållbara och energieffektiva fastigheter. Bolagets aktie är listad på Nordic Growth Market (NGM). www.randviken.se

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?