1515
Annons
Safello Group AB publicerar årsredovisning för 2021

Stockholm den 29 mars 2022 | Idag publicerar Safello Group AB ("Safello") bolagets årsredovisning för 2021. Årsredovisningen finns tillgänglig på svenska, med en engelsk översättning, på bolagets hemsida: Safello finansiella rapporter (https://safello.com/sv/investors/reports/). 

- Det senaste året har flugit förbi och har varit ett år av stora förändringar för både Safello och marknaden. Förutom att leverera på våra löften i prospektet så har vi tagit en marknadsledande position i Sverige. Vi började även det nya året med att ingå en avsiktsförklaring med Avanza för att starta vår Crypto-as-a-Service strategi. Antalet kryptoanvändare ökar stadigt och tillväxtkurvan är i linje med den för Internet vid dess början. Teamet och jag är väldigt förväntansfulla på att se hur snabbt landskapet utvecklas och hur vi kan jobba tillsammans med institutioner som anammar den här framtiden, säger Frank Schuil, vd och medgrundare av Safello.

Av miljö- och kostnadsskäl har Safello Group AB beslutat att inte skriva ut årsredovisningen. En utskrift kan distribueras till aktieägarna på begäran.

###

Denna information är sådan som Safello Group AB är skyldig att offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 29 mars 2022.

För mer information, vänligen kontakta
Johan Edin, CFO, ir@safello.com

Certified Adviser
Corpura Fondkommission AB, info@corpura.se,+46 722 52 34 51

Safello är Sveriges ledande krypto-mäklartjänst med målet att göra krypto tillgängligt för alla. Safello erbjuder ett tryggt och enkelt sätt att köpa, sälja och förvara kryptovalutor genom sömlösa transaktioner till marknadsledande hastigheter. Safello är verksamt i Sverige och registrerat som en finansiell institution hos Finansinspektionen sedan 2013 och börsnoterat på Nasdaq First North Growth Market sedan 2021.

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera