AroCell Patent får ett godkännandebesked för en europeisk patentansökan

AroCell meddelar idag att det europeiska patentverket (EPO) har utfärdat ett godkännandebesked (Communication under Rule 71(3) EPC) för patentansökan med nr. 19 163 949.1 och titeln ”Monoclonal anti-TK1 antibodies”.

Patentansökan avser AroCells egenutvecklade monoklonala antikroppar som används för att bestämma koncentrationen av tymidinkinas 1 i serumprover. Dessa antikroppar används i AroCell TK 210 ELISA.
 
"Vi är mycket glada över att ha fått ett godkännandebesked från EPO för denna patentansökan. Detta innebär att chansen är stor att patentet kommer beviljas inom en snar framtid. Detta kommer att stärka vår patentposition i Europa och öka AroCells attraktionskraft som affärspartner. Vi kommer fortsätta att utveckla vår patentportfölj för att ytterligare utöka affärsmöjligheterna och stödja vår produkt AroCell TK 210 ELISA", säger Michael Brobjer, VD på AroCell.

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?