1515
Annons
Ngenic AB (publ) ökar omsättningen med 61% och tidigarelägger rapporten för första kvartalet

Ngenic meddelar en preliminär nettoomsättning för koncernen på 5,9 MSEK för första kvartalet, en ökning med 61% jämfört med samma period 2021 (3,6 MSEK). Bolaget fortsätter därmed den inslagna tillväxtresan. Ökningen är ett resultat av de investeringar i sälj och marknadsföring som gjorts sedan börsnoteringen 2021.

- Vi ser en tillväxt på alla områden och den gemensamma faktorn är det fokus på energioptimering som den högre energipriserna medför. Antalet installationer på småhussidan har ökat med hela 200% under kvartalet jämfört med samma period 2021, säger Björn Berg, vd Ngenic.

Samtidigt tidigarelägger Ngenic rapporten för första kvartalet till den 12 maj. Tidigare har det kommunicerats att kvartalsrapporten skulle publiceras den 25 maj.

- Den snabba utvecklingen på energimarknaderna gör att vi vill informera våra ägare om bolagets utveckling så fort som möjligt, avslutar Björn Berg.

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera