Annons
Eurovent Certita Certification och BIMobject ingår partnerskap för att distribuera Eurovents certifierade prestandadata till Europas byggindustri

Eurovent Certita Certification SAS (ECC), världsledande inom certifiering av tredjepartsprodukter för värme, ventilation, luftkonditionering och kylning, och BIMobject, den globala marknadsplatsen för byggindustrin, tillkännagav idag att de två organisationerna har bildat ett nytt partnerskap.

Enligt villkoren för partnerskapet kommer BIMobject och Eurovent Certita Certification att arbeta för att integrera sina plattformar med målet att förse BIMobjects över 3 miljoner registrerade användare med Eurovents certifierade prestandadata. Användare av BIMobjects plattform kommer också att kunna verifiera tillförlitligheten av HVAC-data på bimobject.com direkt genom märket "Eurovent Certified Performance".

"Vi är mycket glada över att kunna tillkännage detta partnerskap med BIMobject", säger Sylvain Courtey, VD för Eurovent Certita Certification. "För Eurovent Certita Certification som tredjepartscertifierare säkerställer samarbetet med BIMobject att vår prestandadata kan nå ut till byggindustrin i hela Europa".

För att stödja Eurovents många små- och medelstora medlemsföretag har BIMobject även utvecklat ett erbjudande specifikt för Eurovents medlemmar med rabatterade priser på både BIM-tjänster och plattformsabonnemang för bimobject.com.

"Tillförlitlig data är nyckeln till all digitalisering i byggindustrin. Genom partnerskapet med Eurovent kommer vi att kunna distribuera certifierade prestandadata till HVAC-konstruktörer i hela Europa”, kommenterade Martin Lindh, interim VD för BIMobject.

Om Eurovent Certita Certification
Eurovent Certita Certification grundades 1993 och är erkänt som världsledande inom tredjepartscertifiering av produktprestanda inom värme, ventilation, luftkonditionering och kylning. Baserat på ett frivilligt tillvägagångssätt gör Eurovent Certita Certifications system det möjligt för tillverkare att uppnå högre kvalitetsstandarder och att följa statliga incitament i och utanför Europa. Eurovent-certifieringen ökar därmed förtroendet mellan de olika aktörerna inom byggbranschen och minskar investeringsriskerna för alla VVS- och kyllösningar

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera