Annons
BIMobject genomför omorganisation inom Services

BIMobject meddelar idag att bolaget har genomfört en omorganisation av sin Services-organisation, som utvecklar BIM-filer åt bolagets kunder, med målet att sänka fasta kostnader och öka flexibiliteten. 

Omorganisationen innebär att 21 anställda vid bolagets kontor i Polen och Ungern lämnar bolaget, men att de flesta av dessa istället kommer övergå till konsultuppdrag via bolagets underleverantörer, s.k. content service providers. Omorganisationen förväntas inte ha någon signifikant påverkan på bolagets omsättning och resultat eller på kvaliteten och leveransen av tjänster. På längre sikt förväntar sig BIMobject förbättringar i lönsamheten inom Services, genom den flexibilitet som det nya arbetssättet ger i att att skala upp och ner verksamheten i takt med efterfrågan.

“Vi ser fortsatt stabil efterfrågan på BIM-utveckling, men de senaste åren har visat behovet av att kunna följa med i en omvärld där förutsättningarna hela tiden förändras. Jag är väldigt glad över att vi har kunnat hitta en bra lösning för våra anställda i Polen och Ungern, som samtidigt ger BIMobject en strategisk flexibilitet att snabbare skala vår leveransorganisation i takt med efterfrågan”, säger Carl Silbersky, VD på BIMobject.

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera