Annons
Ett år efter lanseringen av nya bimobject.com - 3 miljoner aktiva användare uppnått

Den 14 september 2021 lanserades nya, helt omdesignade www.bimobject.com - en global marknadsplats för byggindustrin som hjälper arkitekter och ingenjörer att hitta rätt produkter & produktinformation för sitt byggprojekt. Idag, ett år senare, meddelar BIMobject att man på ett år uppnått över 3 miljoner aktiva användare (registrerade och icke registrerade) som gjort sammanlagt 16 miljoner besök.

Sedan lanseringen för ett år sedan har flera nya funktioner lagts till, t.ex. Projects, ett sätt att enkelt samla och dela produkter för ett specifikt byggprojekt, och Collections, färdiga samlingar av produkter för ett visst användningsområde. Grundläggande funktionalitet har också förbättrats, t.ex. möjligheten att kunna ladda ned många olika filformat på samma gång. Tillverkarnas varumärkessidor har också förbättrats avsevärt, med t.ex. möjligheten att publicera videos, broschyrer och exempelprojekt, vilket också gör det lättare för de professionella användarna att hitta och utvärdera nya leverantörer.

”Jag är oerhört stolt över vad BIMobjects utvecklingsteam åstadkommit under detta året. Med 3 miljoner professionella användare når vi en avsevärd del av världens alla professionella beslutsfattare i byggindustrin, och kan hjälpa dem att designa byggnader snabbare och effektivare. Tillsammans med Prodikt vill vi nu också göra det enkelt att fatta mer hållbara designbeslut, och på det sättet fortsätta på vårt mål att minska utsläppen av koldioxid från byggandet”, kommenterar Carl Silbersky, VD på BIMobject.

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera