1515
Aros Bostadsutveckling AB: Aros Bostad förvärvar sitt första småhusprojekt i Uppsala

Aros Bostadsutveckling AB publ ("Aros Bostad") har tecknat avtal om förvärv av ett nytt bostadsutvecklingsprojekt i Bälinge, Uppsala kommun. Projektet, som omfattar cirka 60 byggrätter, blir Aros Bostads första småhusprojekt i Uppsala.

Bälinge är en etablerad tätort med ett attraktivt läge för bostäder, en dryg mil norr om Uppsala. Området erbjuder närhet till skola och service, samt goda kommunikationer in till Uppsala. Förvärvet omfattar möjlighet till utveckling av cirka 60 småhus i blandad bebyggelse med villor, par- och radhus.  

Magnus Andersson, VD Aros Bostad:
"Bälinge erbjuder intressanta möjligheter för vår fortsatta satsning på småhussegmentet och industrialiserat byggande i trä. Efterfrågan på småhus är stor i det aktuella området och vi ser fram emot att utveckla bostäder av hög kvalitet i detta attraktiva läge." 

Förvärvet omfattar del av fastigheten Gysta 1:13, för vilken detaljplanen förväntas vinna laga kraft under Q4 2022.

Aros Bostads Certified Adviser på Nasdaq First North Growth Market är Erik Penser Bank. Finansiell information återfinns på www.arosbostad.se/investerare

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?