1515
Annons
Beslut vid extra bolagsstämma i Volati AB (publ)

Vid extra bolagsstämma i Volati AB (publ) som genomfördes den 20 september 2021 beslutades om godkännande av styrelsens förslag om att godkänna ett teckningsoptionsprogram i Salix Group AB.

Teckningsoptionsprogram i Salix Group AB
Bolagsstämman beslutade att godkänna dotterbolaget Salix Group AB:s ("Salix Group") beslut om att införa ett teckningsoptionsprogram under vilket Salix Group erbjuder Salix Groups verkställande direktör att teckna teckningsoptioner i Salix Group. Teckning får även, efter godkännande av Salix Group, ske genom av deltagaren helägt bolag. Bolagsstämman beslutade även att godkänna Salix Groups beslut om att genomföra en riktad emission av högst 831 863 teckningsoptioner till den tillträdande verkställande direktören inom ramen för teckningsoptionsprogrammet. Därutöver kommer Salix Groups verkställande direktör att köpa 281 295 aktier i Salix Group av Volati AB (publ), motsvarande cirka 0,3 procent av det totala antalet aktier i Salix Group för ett aktiepris som motsvarar den värdering som låg till grund för teckningsoptionspriset.

Stämmoprotokoll och fullständiga beslut
Protokollet från den extra bolagsstämman, inklusive de fullständiga besluten, kommer att finnas tillgängligt hos bolaget och på bolagets webbplats, www.volati.se.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Andreas Stenbäck, vd Volati AB, 070-889 09 60, andreas.stenback@volati.se

Volati AB (publ)
Engelbrektsplan 1, 114 34 Stockholm
Tel: 08-21 68 40
E-post: info@volati.se
Organisationsnummer: 556555-4317

Om Volati
Volati är en svensk industrigrupp grundad 2003 som består av affärsområdena Salix Group och Industri. Volati förvärvar främst bolag med beprövade affärsmodeller, ledande marknadspositioner och starka kassaflöden till rimliga värderingar och vidareutvecklar dessa med fokus på långsiktigt värdeskapande. Strategin är att bygga vidare på företagens identitet och entreprenörsanda och därtill addera ledarskap, kunskap, processer och finansiella resurser. Volati har verksamhet i 16 länder, cirka 1 500 anställda och en årlig omsättning om drygt 5 miljarder kronor. Volatis stamaktier och preferensaktier är noterade på Nasdaq Stockholm. Ytterligare information finns på www.volati.se.

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?