1515
Annons
Ngenic AB (publ) skriver partneravtal med Residential IoT- ett bolag i Boschkoncernen

Ngenic AB har idag tecknat ett partneravtal med Residential IoT Services GmbH om att integrera Ngenics produkter i den Smarta hemplattformen HomeConnectPlus. Residential IoT är ett helägt dotterbolag till Robert Bosch GmbH.

Ngenic och Home Connect Plus: Smarta hem med ännu mera tanke bakom
Anledningen till att det är så smart att koppla ihop Ngenic med Home Connect Plus är enkel. Du gör det för att få ut det mesta av ditt smarta hem. Teamet bakom Home Connect Plus är ett oberoende startup-företag inom Robert Bosch GmbH och har en helhetssyn på framtiden för smarta hem. ”Med Home Connect Plus svarar vi på ett stort behov bland användare av smarta hem: mer kompatibilitet och mindre komplexitet. Du behöver inte vara tekniskt intresserad för att ansluta och styra smart teknik på ett smart sätt – allt du behöver är en app”, säger Lauri Pesonen, VD för Residential IoT Services GmbH, företaget bakom Home Connect Plus.

Appen har funnits i Tyskland, Österrike, Schweiz, Nederländerna och Sverige sedan våren 2021 och är gratis. Lanseringen är bara början där ny funktionalitet tillkommer kontinuerligt. Planerna är också att framöver kunna erbjuda mertjänster till kunderna.

”Ngenic är glada över att nu kunna erbjuda sina kunder de utökade möjligheterna med Home Connect Plus och därmed också bli en del av ett nätverk av välkända partners som Philips Hue, Bosch, Sonos, Tado och Homematic IP, för att bara nämna några”, säger Björn Berg, VD för Ngenic AB.

”Smart Home kan vara så mycket mer än bara kul teknikprylar. Med Home Connect Plus vill vi göra smarta nätverk och samordning av enheter till en del av vardagen. Detta är bara möjligt genom samarbete med många partners, och vi är glada att också välkomna Ngenic till vårt nätverk”, avslutar Lauri Pesonen.

Mer information om Home Connect Plus hittar du på https://www.home-connect-plus.com/se/sv

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera