1515
Annons
Fastpartner öppnar Fastoffice i Märsta, Upplands Väsby och Uppsala

Fastpartner fortsätter sin satsning på co-working och kontorshotell under konceptet Fastoffice. I mars 2022 öppnar ytterligare anläggningar i Märsta, Upplands Väsby och Uppsala. I och med dessa nyetableringar har Fastoffice nu ca 20 500 kvm i drift fördelat på 26 anläggningar.

- Det är väldigt roligt att efterfrågan finns så att Fastoffice kan fortsätta med sina nyetableringar. Vi har lyckats hyra ut ca 50 procent av våra kontorsrum och jag skulle inte bli förvånad om vi har full beläggning inom ett kvartal, berättar Felix Thorell, Förvaltare på Fastpartner.

Genom att hyra via Fastoffice erbjuds hyresgästerna en flexibel full-service lösning i en attraktiv och modern kontorsmiljö. Det finns trevliga gemensamma ytor såsom kök, lounge och samtalsrum samt även möjlighet att boka större konferens- och mötesrum. Alla tre områden ovan har dessutom ett rikt utbud av service i och runt omkring byggnaderna. Dessa faktorer, i kombination med att företagen har möjlighet att nätverka, samverka och inspireras i en funktionell miljö, gör detta till ett vinnande koncept.

Fastoffice är en del av fastighetsbolaget Fastpartner AB. Hos oss finner du co-working och kontorshotell på ett flertal attraktiva lägen runt om i Stockholm och Sverige. Vi erbjuder flexibla hyreskontrakt på alla våra kontorshotell vilket ger flexibilitet för er som hyresgäst. Vi har kontorsrum i olika storlekar och prisklasser - ni avgör vad som passar er bäst.

Stockholm den 16 mars 2022.

För vidare information vänligen kontakta:

Felix Thorell, Förvaltare Fastpartner AB
Telefon: 08-562 517 51
E-post: felix.thorell@fastpartner.se

Christopher Johansson, vVD Fastpartner AB
Telefon: 08-562 517 07
E-post: cj@fastpartner.se

Informationen lämnades för offentliggörande den 16 mars 2022 kl 10:00.

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?