Actic Group AB: Actic Group har rekryterat Anna Eskhult som ny CFO

Anna Eskhult har lång erfarenhet inom finans och att leda och utveckla ekonomifunktioner och kommer närmast från börsnoterade Trention där hon varit CFO sedan 2017. Utöver uppdraget på Trention är hon idag även CFO på Saxlund Group på deltid.  Innan Trention var hon anställd hos spelbolaget NetEnt där hon haft rollen som Group Finance Manager. Anna har tidigare även arbetat som Financial controller hos IP-Only Telecommunication. Anna Eskhult har en kandidatexamen i ekonomi.

- Jag är jätteglad att få hälsa Anna välkommen till Actic Group. Hennes erfarenhet som CFO och av att utveckla verksamheter i kombination med sin bakgrund inom elitfotbollen gör att hon blir ett mycket starkt tillskott till Actics fortsatta utveckling, säger Anders Carlbark, VD för Actic Group. 

- Det känns otroligt roligt och motiverande att börja på Actic och jag ser fram emot att få vara med och driva den fortsatta utvecklingen av bolaget. Med min bakgrund inom idrotten är det även väldigt inspirerande att få möjligheten att arbeta i ett företag vars verksamhet och vision ligger så nära mitt eget stora intresse, hälsa och träning, säger Anna Eskhult.

Anna Eskhult kommer att ingå i Actics koncernledning och tillträder befattningen senast den 25 mars 2021. Anna Eskhult ersätter Stephan Ebberyd som varit Actics interim CFO sedan november 2019.

Denna information är sådan som Actic Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 30 september 2020 kl. 09.30 CET.

Vid frågor vänligen kontakta:

Anders Carlbark, VD Actic Group, 072-980 53 94, anders.carlbark@actic.se

Source: Cision
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?