AACR 2020: Postrar om TK1 och AroCell TK 210 ELISA är nu online

Två postrar om TK1 och AroCell TK 210 ELISA har nu publicerats online på American Association of Cancer Research 2020 (AACR 2020).

Postrarnas innehåll har tidigare publicerats som ett abstrakt och nu kan de fullständiga postrarna läsas på AACR:s hemsida.

Den första postern har titeln “Serum Thymidine Kinase 1 levels predict prostate cancer-specific survival” och är baserad på en studie av Teemu Murtola av Tammerfors Universitetssjukhus, där Tymidinkinas 1 användes som markör för risk för progression i prostatacancer efter diagnos.

Den andra postern har titeln “Evaluation of TK1 protein changes using the AroCell TK 210 ELISA in an acute myeloid leukemia (AML) xenograft model during 5-fluoruracil treatment.” av Jagarlamudi KK et al. Den visar hur immunanalysen av Tymidinkinas 1 kan användas för att studera läkemedelseffekter i en kliniskt relevant modell för behandling av cancer.

Länk till AACR Postrar.

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?