Annons
Söder Sportfiske utser Jonas Franzén till ny tillförordnad VD

Söder Sportfiske tillkännager idag ändringar i bolagets ledning där Fishlines VD Jonas Franzén tar över som tf VD i Söder Sportfiske per den 19 september 2022 samtidigt som nuvarande VD Viktor Gullbrand lämnar bolaget.

”Jag vill tacka Viktor för hans viktiga insats för Söder där han med en stabil hand tagit bolaget till börsen och byggt upp värdefullt strukturkapital samt genomfört förvärvet av Fishline”, säger bolagets styrelseordförande Josephine Salenstedt.
 
Efter denna tid har nu styrelsen och Viktor gemensamt kommit fram till att vi behöver få in ett mer entreprenöriellt ledarskap. Vi är därför glada att Jonas Franzén, VD och grundare av vårt förvärvade bolag Fishline, stiger in i rollen som tillförordnad VD. Söders grundare Nicklas Jonsson och Henrik Sandahl, som båda fortsatt är fullt ut operativa i bolaget kommer tillsammans med Jonas bilda en stark ledartrio där var och en också är stora ägare i Söder. 
 
“Jag ser fram emot möjligheten att tillsammans med Nicklas och Henrik ta över taktpinnen för Söder Sportfiske”, säger Jonas Franzén. Vi delar passionen för att skapa riktigt starka kundupplevelser inom ramen för en lönsam och växande affär och det arbetet ska nu accelereras.”

Source: MFN
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera