Annons

Nyheterna som ska göra det lättare att leva med elbil

En app för delad elbilsladdning, uttaget nedgrävt i gatan, laddbox med solenergi och budgetalternativ där det inte är ström i alla uttag hela tiden.

Elbilsboomen har satt fart på laddnyheterna. 

My Energys laddbox Zappi är optimerad för att fungera ihop med egenproducerad el för dem som har solpaneler. ”Man kan ställa in så att bilen bara laddas när man har överskott”, säger Lars Carlsson, ägare till Orust Engineering.
My Energys laddbox Zappi är optimerad för att fungera ihop med egenproducerad el för dem som har solpaneler. ”Man kan ställa in så att bilen bara laddas när man har överskott”, säger Lars Carlsson, ägare till Orust Engineering.Foto:Patrik olsson
Martin Jonsson, Vice VD, och digitala chefen Anders Granquist på Defa som tillverkar laddboxen e-Range IQ.
Martin Jonsson, Vice VD, och digitala chefen Anders Granquist på Defa som tillverkar laddboxen e-Range IQ.Foto:Patrik Olsson
Sell Powers laddare Streetplug kan sänkas ner i marken. ”Om man inte vill ha en stolpe som tar plats kan det här vara en lösning”, säger försäljningschefen Anders Ekberg.
Sell Powers laddare Streetplug kan sänkas ner i marken. ”Om man inte vill ha en stolpe som tar plats kan det här vara en lösning”, säger försäljningschefen Anders Ekberg.Foto:Patrik Olsson

Artikeln du läser är låst. Logga in eller teckna en digital prenumeration för att läsa Nordens största affärstidning.

  • Full tillgång till Di.se med nyheter och analyser
  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid
  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan
  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

Är du prenumerant? Prova att ladda om sidan och kontrollera att du är inloggad.

Saknar du en prenumeration? Bli prenumerant

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?