ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS
Bil

Buda på en sommarbilsdröm

  • En av dyrgriparna på årets sommarauktion, Ferrari Testarossa F12 från 1990. Foto: Bilweb Auctions

På onsdagen och torsdag hålls Bilweb Auctions sommarauktion. Bland bilarna som går under klubban finns en klassiker i form av Ferrari Testarossa F12 från 1990.

Man måste inte åka till Pebble Beach eller Monterey för att hitta exklusiva bilar på auktion. På Bilweb Auctions sommarauktion finns flera intressanta objekt till utrop, från klassiska sportbilar till en hydrokopter.

Bilen som troligen kommer att gå för det högsta beloppet är en Ferrari Testarossa F12 från 1990. Men gissningsvis kommer intresset också vara stort för bilar som Jaguar E-Type från 1969, Porsche 911 Carrera från 1985 och en folkabubbla, Typ 1, från 1948.

Auktionen hålls 26 och 27 juni, men budgivningen på nätet öppnade redan den 19 juni.

  • Hydrokopter, Amphibian 3000 från 1979. ”Bra bruksskick behöver bara en städning och service. Skidor medföljer för vinterbruk”, enligt beskrivningen. Foto: Bilweb Auctions.
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer