Annons

Brittisk 70-åring rullar ut i vrålfräsch version

Modern teknik och ett upputsat yttre ger nytt liv åt en brittisk gentleman: Morgan Plus Four som efter 70 år äntligen kommer i ny version.

Morgan Plus 4 lanserades 1950, och efterföljaren Plus Four först i år. Körningen är förbättrad på alla sätt, men utan fönster och tak är det ändå en befriande rå upplevelse bakom ratten.
Morgan Plus 4 lanserades 1950, och efterföljaren Plus Four först i år. Körningen är förbättrad på alla sätt, men utan fönster och tak är det ändå en befriande rå upplevelse bakom ratten.Foto:Carl-Johan Lejland
Av designen att döma kan man tro att det är en 70 år gammal bil man kör, men med nytt aluminiumchassi tar Morgan Plus Four steget in i nutiden.
Av designen att döma kan man tro att det är en 70 år gammal bil man kör, men med nytt aluminiumchassi tar Morgan Plus Four steget in i nutiden.Foto:Carl-Johan Lejland
Foto:Carl-Johan Lejland
Foto:Carl-Johan Lejland

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Vänligen notera att fr.o m 1 februari 2023 är det vårt koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, vi uppdaterar då personuppgiftspolicyn och användarvillkoren.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera