Bilmässan i New York skjuts upp

Bilmässan i New York skjuts upp till augusti på grund av coronaviruset, rapporterar Reuters.

Därmed sällar sig den mässan till andra inställda eller uppskjutna bilmässor.

Foto:Natan Dvir

Bilmässan i New York skulle egentligen gå av stapeln i april, men det pågående utbrottet av det nya coronaviruset har fått arrangören att tänka om.

Mässan, som tidigare år har dragit till sig över 1 miljon besökare, skjuts istället upp till månadsskiftet augusti/september.

Flera biltillverkare hade planerat att presentera nya modeller under mässan, ett evenemang som i vanliga fall lockar över 5.000 reportrar.

Sedan tidigare har flera andra bilmässor ställts in på grund av virusutbrottet, bland annat i Peking, Genève och São Paulo.

 


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?