1515

Stockholmsbörsen: Öppning i rött

Det ser ut att bli ytterligare en röd dag på Stockholmsbörsen som backar med omkring 0,5 procent i den inledande handeln. Värst drabbat var stålbolaget SSAB som backar med omkring 2 procent.

Stockholmsbörsen inledde tisdagens handel i en lätt motvind. I den inledande handen backar både det breda OMXSPI-indexet och OMXS30 med omkring 0,5 procent.

Bäst gick det för industrikoncernen Hexpol som stiger med 1,2 procent följt av investmentbolaget Melker Schörling som stiger med 0,6 procent.  

Bland morgonens förlorare hittar vi stålbolaget SSAB som backar med omkring 2 procent följt av spelbolaget Betsson som faller 1,6 procent och SEB som backar 1,5 procent.  

På råvarufronten återhämtade sig oljepriset något. Spotpriset på Brentolja stiger med 0,3 procent och handlas för tillfället för 42,32 dollar per fat medan WTI-oljan stiger 0,4 procent och handlas för 40,2 dollar per fat.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?