Annons

Gör sin egen mix

När Netlight rekryterar är personlighet viktigare än cv:t.
”Erfarenhet får ju alla efter några år, men vi vill ha en mix av personligheter som kan få bolaget att växa”, säger vd:n Erik Ringertz.

FÖLJER SITT EGET HUVUD. På it-konsulten Netlight, med delägaren Karolina Olofsson och vd:n Erik Ringertz, finns olika personligheter, och olika arbetssätt som alla är rätt.
FÖLJER SITT EGET HUVUD. På it-konsulten Netlight, med delägaren Karolina Olofsson och vd:n Erik Ringertz, finns olika personligheter, och olika arbetssätt som alla är rätt.Foto:Amanda Lindgren

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Innehåll från Blue PrismAnnons

Så skapar automatisering bättre och mer attraktiva företag

Roland Adolfsson, Sales Director Nordics på SS&C Blue Prism.
Roland Adolfsson, Sales Director Nordics på SS&C Blue Prism.

Genom att automatisera processer skapas mer agila företag som lättare kan möta nya och föränderliga krav från kunder och omvärlden.

Dessutom blir de mer attraktiva som arbetsgivare – och lockar talang.

– Ska ett företag vara modernt och effektivt måste det optimera sina resurser. Det kan vi hjälpa dem med, säger Roland Adolfsson, Sales Director Nordics på SS&C Blue Prism.

Företag och organisationer utsätts i dag för väldigt starka krafter – i hela sin försörjningskedja. Nya regulatoriska krav ska mötas, höjda räntor gör tillgången på kapital mer begränsad, elpriserna skjuter i höjden och en orolig omvärld påverkar leverantörskedjorna.

Samtidigt har ung och nyutexminerad arbetskraft stora förväntningar och höga krav på sina kommande arbetsgivare att få intressanta och omväxlande arbetsuppgifter. 

En stor del av dessa utmaningar kan mötas med intelligent automatisering, eller hyperautomatisering som det ibland kallas.

– Digital transformation understödd av intelligent automationsteknologi är en bra strategi som många organisationer kan använda sig av för att bli mer flexibla, höja den operationell prestandan och sänka kostnaderna, säger Roland Adolfsson.

Automatisering kan i grunden förändra ett företag

Intelligent automatisering kan både skapa nya kundresor och nya arbetsflöden för medarbetarna. Men det kan också underlätta vid administrativt monotont och repetitivt arbete. Det här leder också till att andelen misstag minskar i de olika processerna samtidigt som man höjer hastigheten. Detta frigör tid.

– Då kan man i en högre grad låta medarbetarna fokusera på värdeskapande arbetsuppgifter och det som inte kan automatiseras, säger han. 

Arbetsuppgifter där mänskliga medarbetare ännu är överlägsna är områden som kräver engagemang, omtanke och empati, till exempel gällande en kund, men också kreativitet i skapandeprocesser.

– Medarbetarna ska använda sina färdigheter som de är bäst på och överlåta resten till olika typer av digitala lösningar, säger han.

SS&C Blue Prism har en bred palett av automatiseringslösningar

SS&C Blue Prism är en världsledande leverantör inom området intelligent automation och arbetar med svenska organisationer inom alla industrier, inklusive offentlig förvaltning och sjukvård. I dag kan man erbjuda en bred portfölj av lösningar inom intelligent och strategisk automation för ett mer optimerat arbetsflöde.

– Även om varje industri och verksamhet är unik och har sina egna processer, så kan våra automationslösningar hjälpa organisationer transformera och öka hastigheten av dessa processer, avslutar Roland Adolfsson.

Om SS&C Blue Prism

SS&C Blue Prism hjälpte till att skapa begreppet RPA, Robot Process Automation, och är sedan dess ledande inom området.

Företagets lösningar finns hos fler än 2000 kunder i över 170 länder. 

Läs mer här om hur vi hjälpt våra kunder.

 

Mer från Blue Prism

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Blue Prism och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera