1515
Annons

"Stora Enso går åt rätt håll"

Nya former och material och elektronik i kartonger – det är framtiden för svensk skogsindustri, enligt Karl–Henrik Sundström, koncernchef för skogsbolaget Stora Enso.
Tillsammans med övriga branschen, Chalmers och KTH efterfrågar man ett nationellt forskningsprogram på minst hundra miljoner kronor från staten.

SMARTA MATERIAL. Stora Ensos koncernchef Karl-Henrik Sundström berättar om investeringar. ”Kartongsidan, nya biomaterial och trämekanik, det är där vi investerar”, säger han.
SMARTA MATERIAL. Stora Ensos koncernchef Karl-Henrik Sundström berättar om investeringar. ”Kartongsidan, nya biomaterial och trämekanik, det är där vi investerar”, säger han.Foto:Amanda Lindgren

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?