Annons

Cassandra Oil genomför riktad emission

Styrelsen i Cassandra Oil har beslutat att kalla till extra bolagsstämma den 12 augusti med förslag till beslut om en riktad nyemission till styrelseledamoten och vd:n Anders Olsson om 12,5 miljoner kronor genom kvittning för tidigare investerat kapital.

Den föreslagna emissionen omfattar drygt 8,3 miljoner aktier till en teckningskurs om 1:50 kronor per aktie.

Det framgår av ett pressmeddelande.

I samband med övertecknad företrädesemission har styrelsen med stöd av tidigare bemyndigande beslutat om en riktad emission med teckningskurs 1:50 kr per aktie för att ersätta garanti- och emissionskostnader samt kvitta investeringskapital mot aktier i den företrädesemission som genomförts.

Sammanlagt tilldelades 5,4 miljoner aktier till externa parter för att täcka garanti- och emissionskostnader.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?