Annons

En blomstrande historia

Han saknar gröna fingrar och känner ingen större passion för växter och blommor. Trots förutsättningarna har Lars Aludd fått familjeföretaget att blomstra.
”Nyckeln ligger nog i att jag är företagare snarare än trädgårdsmästare”, säger han.

INGA GRÖNA FINGRAR. Innan Lars Aludd tog över Blomstertorget 2003 så visste han inte mycket om växter. Det är företagande och inte blommor som är hans starka sida.
INGA GRÖNA FINGRAR. Innan Lars Aludd tog över Blomstertorget 2003 så visste han inte mycket om växter. Det är företagande och inte blommor som är hans starka sida.Foto:Henrik Lenngren

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera