Annons

Ledare: Att betala hög skatt handlar inte om moral

För en dryg vecka sedan publicerade Spotifys skapare Daniel Ek och Martin Lorentzon ett öppet brev om svensk konkurrenskraft. Budskapet var att det behövs fler bostäder och bättre skolor för att det ska gå att rekrytera kvalificerad personal. Och reglerna om personaloptioner måste ändras i grunden.
ENTREPRENÖR. Daniel Ek har byggt upp ett succéföretag. Vi måste välkomna att han deltar i samhällsdebatten och ställer krav. Särskilt när det gäller en framtidsfråga som kvaliteten i de svenska skolorna.
ENTREPRENÖR. Daniel Ek har byggt upp ett succéföretag. Vi måste välkomna att han deltar i samhällsdebatten och ställer krav. Särskilt när det gäller en framtidsfråga som kvaliteten i de svenska skolorna.Foto:Andrew Burton

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Detta är en text från Dagens industris ledarredaktion. Dagens industri är oberoende.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera