Annons

Ledare: Nödvändigt med en svensk strategi för brexit

När vårbudgeten presenterades i förra veckan varnade finansministern för ett flertal internationella faktorer som kan slå mot svensk ekonomi. Hon anser att riskerna har ökat jämfört med tidigare budgettillfällen. Det gäller utvecklingen för den kinesiska ekonomin, Finlands fortsatta ekonomiska kris, det låga oljeprisets inverkan på Norge, Rysslands nyckfulla aggressioner, nästa amerikanska presidents aptit på frihandelsavtal, migrationskrisens följder samt den finansiella oro som utbryter om Storbritannien röstar för att lämna EU i folkomröstningen den 23 juni.

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Detta är en text från Dagens industris ledarredaktion. Dagens industri är oberoende.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera