Annons

Skolor kräver högre anslag

Det räcker inte att öka anslagen till landets kommuner och landsting med 10 miljarder kronor per år. Det hävdar Marcus Strömberg vd för Sveriges största friskoleföretag Academedia.
”Pengarna går till att täcka det svarta hålet. Vi behöver riktade utbildningsmedel.”

HÖGA KOSTNADER. Skolorna behöver mycket mer än de pengar som regeringen anslår till kommunerna, enligt Academedia som är Sveriges största friskoleföretag.
HÖGA KOSTNADER. Skolorna behöver mycket mer än de pengar som regeringen anslår till kommunerna, enligt Academedia som är Sveriges största friskoleföretag.Foto:Fredrik Sandberg

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera