ANNONS:
Till Di.se
FREDAG 24 NOV Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD
Start Nyheter

Microsoft Sverige rekryterar Ericssons brittiska chef som ny vd

Microsoft i Sverige har utsett Joacim Damgard till ny vd och han inleder sin nya tjänst den 1 juni.

Närmast har han varit chef för Ericssons verksamhet i Storbritannien och Irland. Innan dess ansvarade han för telekombolagets verksamhet i Thailand och han har även varit försäljningschef för TeliaSoneras bredbandstjänster i Sverige.

"Jag är väldigt glad över att snart få tillträda tjänsten som vd och över att ha fått förtroendet att leda Microsofts svenska verksamhet. Microsofts starka varumärke och breda produktutbud skapar en unik position både i konsumentledet och som partner för svenska företag", säger Joacim Damgard i en kommentar.

Under 2015 stod det klart att Jonas Persson skulle lämna som vd för Microsoft i Sverige. Under hösten slutade ett flertal veteraner då ledningen i teknikjätten rensade i leden.

Tyck till