ANNONS:
Till Di.se
TISDAG 17 OKT Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD
Start Nyheter

Plura kränger lyan

  • Plura Jonsson. Foto: Erik Mårtensson / TT

Artisten Plura Jonsson kränger Kungholmslyan där tv-succén Pluras Kök spelades in. Utgångspriset ligger på 6,5 miljoner kronor. Det skriver Aftonbladet.

Det rör sig om en sekelskiftesvåning med totalt fyra rum varav tre sovrum. Lägenheten har en genomgående planlösning med stora bågformade fönster och ljusinsläpp i två väderstreck samt en takhöjd på omkring 3,5 meter. Boarean ligger på 88 kvadratmeter, skriver Aftonbladet.

Lägenhetens kronjuvel är det rymliga köket som synts flitigt i tv-programmet Pluras kök i TV3. Det stora köket är utrustat med stora pardörrar som leder in till vardagsrummet men fungerar även som sällskapsrum i sig självt. Lägenheten har även tidigare fungerat som mjölkbutik.

Månadsavgiften ligger på 6.680 kronor och utgångspriset ligger på 6.500.000 kronor vilket ger ett kvadratmeterpris på 73.864 kronor per kvadratmeter.

Tyck till