ANNONS:
Till Di.se
MÅNDAG 20 NOV Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD

Storägare har sålt mer i Garo

Jerzy Petersson, en av tre storägare som sålde ut aktier i samband med att elproduktbolaget Garo noterades på Stockholmsbörsens smallcaplista den 16 mars, äger 9,5 procent av bolaget efter avyttring av 105.000 aktier i bolaget den 18 mars.

Det framgår av ett flaggningsmeddelande.

Efter avyttringen äger Jerzy Petersson 950.211 aktier i Garo, och är därmed dess näst största ägare.

Den 24 mars meddelade Garo att en övertilldelningsoption om 600.000 aktier, som Jerzy Petersson och övriga två storägare hade ställt ut, hade utnyttjats till fullo.

Efter utnyttjandet av övertilldelningsoptionen skulle bolagets huvudägare, enligt vad som meddelades den 24 mars, komma att inneha 5,4 miljoner aktier i Garo, motsvarande 54 procent av aktierna och rösterna i bolaget.

Tyck till