ANNONS:
Till Di.se
LÖRDAG 18 NOV Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD
Start Nyheter

Fler terroranklagas i Bryssel

  • Polisen i Bryssel. Foto: TT
Belgiska åklagare namnger ytterligare personer som misstänks för terrorbrott. En "Faycal C" misstänks för att ha ingått in terrororganisation och en "Aboubakar A" anklagas för terroraktiviteter, enligt nyhetsbyrån Reuters.

Rättsmedicinalverket har skickat identifieringsuppgifter till Bryssel för att få svar på om de två saknade svenskarna finns bland offren för tisdagens terrorattentat. Identifieringsuppgifterna består bland annat av tandkort och dna-prov från anhöriga.

"Det är omöjligt att svara på hur lång tid det tar. Nu är analyserna i Bryssel och hanteras av labbet där", säger Helena Norman, kommunikationschef på Rättsmedicinalverket.

Belgisk polis fortsätter jakten på personer som misstänks för inblandning i attentaten, rapporterar nyhetsbyrån AFP. Terrormisstänkta Salah Abdeslam, som greps den 18 mars, har valt att tiga i polisförhören som hållits sedan i tisdags, uppger belgiska åklagare till BBC.

Tyck till